Hoitokerta kestää noin 1,5 tuntia. Ensimmäisellä kerralla hoitoon voi mennä 2 tuntia, sillä alkuhaastattelu ja lomakkeiden täyttö voivat viedä enemmän aikaa. Hoito maksaa 100 e ja erityisryhmille 90 e. Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät pääsevät hoitoon alennetulla hinnalla.

Maksaa voi käteisellä tai kortilla.

Ajan voi varata sähköisesti, soittamalla tai viestillä. En vastaa puheluihin hoitojen aikana. Jos tarvitset hoitoa nopeasti tai kalenterista ei löydy sopivaa aikaa, lähetä viesti tai soita. Mikäli haluat, että otan sinuun yhteyttä, suosi viestiä.

Vallitsevan tilanteen vuoksi on tärkeää, että tulet hoitoon vain terveenä. Saavuthan paikalle aikaisintaan 10–15 min ennen omaa aikaasi, jotta hoitotilassa on kerrallaan vain yksi asiakas ja jotta ehdin desinfioida tilan huolella seuraavaa asiakasta varten.

Koronavirustilanteen pahenemisen vuoksi teen 1.3-31.5 välisenä aikana töitä myös muualla. Jäsenkorjauksia teen edelleen, mutta aikoja on vähemmän tarjolla. En voi vastata puheluihin muualla työskennellessäni, joten viestillä tavoitat parhaiten.

https://slotti.fi/booking/kalliobodymind/

tai 040 541 5377

kalliobodymind@gmail.com

Sisäänkäynti rappuun tapahtuu ajoportin kautta. Porttikoodin saat varausvahvistuksen mukana.